Kabels & adapters

Kabels & adapters

Sorteer op:
zoek
 
Reisadapter Peru
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 100 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk
Kabel A-B-C in doosje
10 werkdgen eerder in overleg Vanaf 25 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: full colour
reis adapter Tribox
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 2
reis adapter Celsor
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 250 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4
wereldstekker Voyager
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard incl. 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 8

Adapter bedrukken

Wij hebben in deze categorie allerlei kabels en adapters die geschikt zijn voor tablet, telefoon, laptop en pc. Middels een USB poort kun je de adapters en kabels koppelen aan de gewenste apparaten. Daarnaast zijn er veel kabels waarmee je verbindingen kunt maken of organizers die de kabels weer netjes rangschikken. Deze adapters en kabels zijn handige relatiegeschenken want iedereen gebruikt waarschijnlijk dagelijks wel een adapter of kabel voor zijn of haar telefoon, laptop, pc of tablet.

Wanneer u deze relatiegeschenken laat bedrukken met uw eigen logo, bedrijfsnaam of reclame uiting door Relatiegeschenk4you, dan zorgen wij ervoor dat u uw adapter of kabel op tijd ontvangt met een fraaie bedrukking.

Is het bij u ook een rommeltje achter uw computer, een wirwar van kabels waarvan u niet meer weet welke kabel waar bij hoort. Bestel dan snel de kabelorganizers die wij in onze collectie hebben.Met deze kabelorganizers leidt je de kabels in goede banen en hoef je niet meer te ergeren aan de kluwen aan kabels en de ergernis als je de goede kabel niet weet te vinden. Omdat bovenstaande verhaal heel herkenbaar is voor veel mensen is een kabelorganizer dan ook een geschikt relatiegeschenk.

Naast diverse kabels, waarmee je verschillende apparaten kunt verbinden en kabelorganizers hebben wij ook meerdere adapters in ons assortiment. Onder een adapter verstaan we letterlijk een verdeelstekker.Wij verstaan onder adapterdrie verschillende zaken. 1. een verdeelstekker met verschillende stekkers die je mee kunt nemen op reis ( ook wel reisstekker genoemd), 2. een USB stekker die je in je auto kunt gebruiken om je telefoon op te laden ( ook wel USB lader genoemd) en 3. een verbinder die voorzien is van meerdere connectoren voor bijna alle smartphones en een USB poort. deze noemen we USB adapter. U vindt alle bovenstaande varianten bij Relatiegeschenk4you.nl