• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

Selecteer een filter

Schoenlepels

Bezig met laden...

Inclusief bedrukken in 1 kleur en instelkosten | Vanaf 250 stuks

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,31

Inclusief bedrukken in 1 kleur en instelkosten | Vanaf 250 stuks

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,65

Inclusief bedrukken in 1 kleur en instelkosten | Vanaf 100 stuks

Bestellen vanaf: 100 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€4,39

Schoenlepel met logo

Een geschenk voor jong en oud. Erg leuk voor jonge spaarders, die net beginnen met zakgeld en de eerste euro's. Maar ook voor de oudere spaarders. Er zijn erg veel mensen die nog steeds hun losse geld in een spaarpot doen en er 1 keer per jaar wat moois van kopen of iets leuks van doen. Al dat kleingeld tikt uiteindelijk aardig aan.
Indien u in de financiële dienstverlening zit is een spaarpot natuurlijk een relatiegeschenk waarmee direct een koppeling is te bedenken maar ook daarbuiten kan een spaarpot een passend kado zijn.
De spaarpotten kunnen wij bedrukken met uw logo, ontwerp of reclame-uiting!
Bestel uw spaarpot bij Relatiegeschenk4you en het geld komt naar je toe.

Wilt u een relatiegeschenk dat het voor veel mensen makkelijker maakt om in hun schoenen te komen dan bent in de goede categorie beland. Wij hebben in deze categorie schoenlepels verzameld waarmee je zo in je schoen glijdt. Schoenen lopen lekker als je ze aan hebt maar om ze aan te krijgen dat is soms is een probleem. Zeker bij veterschoenen en hoge schoenen kan het lastig zijn om ze aan te krijgen. Een beetje hulp is dan meer dan welkom. Plaats de schoenlepel achter de hiel en de hak van je voet glijdt dan makkelijker in de schoen. Wanneer je een schoenenzaak hebt, podotherapeut bent of op een andere manier met schoenen van doen hebt, dan zijn de schoenlepels een relatiegeschenk dat ook nog eens direct met uw business te maken hebben. De schoenlepels van Relatiegeschenk4you kunnen wij bedrukken met uw logo, tekst of bedrijfsnaam. Zo geeft u een kado weg waar uw naam prominent op staat en zo herinnert u de ontvanger elke keer wanneer de ontvanger de schoenlepel gebruikt aan u en uw bedrijf.