Logo aanleveren & Drukproef

Om te zorgen voor een perfecte afdruk van je logo, tekst of ontwerp op de gekozen producten is het belangrijk dat je het logo en eventueel lettertype (compleet font) in gevectoriseerd EPS of AI bestand aanlevert. Tevens zien wij graag een vermelding van Pantone (PMS) kleuren. 
Zonder een logo in EPS  of AI bestand kunnen wij in de regel geen logo’s afdrukken. Logo’s in andere bestand (bijv. jpeg) moeten minimaal 300 DPI zijn om een goede kwaliteit te kunnen garanderen. Wanneer je in het bezit bent van een logo of ontwerp in een ander bestand, neem dan contact met ons op. We kijken dan hoe we dit om kunnen zetten naar een goed bestand  voor een prefect resultaat.
 
Na binnenkomst van je bestelling krijg je van ons een bevestiging van de order en levertijd. Normaliter krijg je binnen 1 werkdag een digitale drukproef van het te drukken drukbeeld (logo en/of tekst). Een digitale  drukproef is een laatste stap en controle voordat de producten zullen worden bedrukt. Je controleert het logo en/of tekst. Eventuele fouten kunnen worden hersteld. 

Na goedkeuring van de digitale drukproef door de klant kan het drukproces in werking worden gezet en gaat de levertijd in. Niet tijdig reageren of goedkeuren kan tot verlenging van de levertijd leiden.