Roerstaafjes

Roerstaafjes

Sorteer op:
zoek
 
Roerstaafje
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 500 stuks standaard inclusief 1 kleur opdruk Maximaal aantal drukkleuren: 4

Roerstaafjes bedrukken

Ideaal voor de horeca ! Maak een cocktail compleet door er een roerstaafje in te doen met uw eigen logo erop. Past super goed bij cocktail bars, restaurants, cafés, hotels en clubs. Bij het uitserveren van een drankje valt het roerstaafje altijd op en iedereen zal hem in de hand nemen. Relatiegeschenk4you zorgt ervoor dat de roerstaafjes perfect worden bedrukt met uw logo erop. De roerstaafjes in ons assortiment zijn te bedrukken tot 4 of 5 kleuren. Standaard zit 1 kleur al in de prijs inbegrepen. Wilt u de roerstaafjes met meer kleuren bedrukken? Vraag ons salesteam ernaar, wij doen u graag een passende aanbieding.

In de horeca zijn veel bedrijven actief en iedere horeca ondernemer wil zich graag onderscheiden van de rest. Hoewel de variëteit aan ondernemingen enorm is, er zijn lunchrooms, bars, restaurants, hotels en nog veel meer, wil iedere ondernemer maar 1 ding, zich onderscheiden. Want door je te onderscheiden val je op en dat werkt positief op de klandizie. Net dat stapje extra om de klanten te plezieren. Maar ook de naamsbekendheid van een horeca gelegenheid dient vergroot te worden zodat iedereen het over jouw tent heeft.

Zorg voor net dat stapje extra met de roerstaafjes van Relatiegeschenk4you. De plastic staafjes kunnen wij namelijk personaliseren met de naam van jouw horeca gelegenheid, een leuke slogan of logo. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld een speciaal evenement ( bijvoorbeeld een cocktail avond of feestweek) extra aandacht te geven met de grappige roerstaafjes. De roerstaafjes met logo vallen zeker op en wat ook nog fijn is, ze kosten niet al te veel.

Bel of mail snel met het support team van Relatiegeschenk4you, zij helpen u graag verder en informeren u over de diverse mogelijkheden van bedrukking.