Blikjes energydrink

Blikjes energydrink

Sorteer op:
zoek
 
Blikje energy drink 250 ml
10 werkdagen eerder in overleg vanaf 50 stuks standaard inclusief full colour opdruk maximaal aantal drukkleuren: FC

Energiedrank bedrukken

De verkoop van energiedrankjes is de afgelopen jaren vertienvoudigd. Vooral onder de jeugd en twintigers is het een populair drankje. Je schijnt er zelfs van te gaan vliegen.
Geef dit drankje nog meer vleugels door er je eigen twist aan te geven.Bedruk het blikje energydrink met e eigen full colour ontwerp van bijvoorbeeld je eigen logo. Leuk als relatiegeschenk maar ook voor de verkoop in je eigen winkel of bedrijf of als promotie artikel. Relatiegeschenk4you verzorgt graag de afwikkeling van bestellen en bedrukken en adviseert u graag over de mogelijkheden die er zijn.

Een drankje waar je energie van krijgt, dat zijn energiedrankjes. Deze drankjes zijn in vele soorten en merken te koop in alle supermarkten. Maar het is nu ook mogelijk om zelf blikjes energiedrank te laten produceren die in zijn geheel bedrukt kunnen worden met uw eigen ontwerp. Dit maakt dat de blikjes energiedrank als het ware een eigen merk drank gaan worden. Dat kan voor een ondernemer heel  interessant zijn. Je verkoopt onder eigen label energiedrankjes. De energiedrankjes kunnen ook al vanaf kleine aantallen worden besteld. Maar ook voor bijvoorbeeld een groot concert of marketing actie is het mogelijk om grote aantallen energiedrank te bestellen.

Het leuke van de blikjes energie drank is dat het blik in zijn geheel kan worden bedrukt, waardoor er veel ruimte is om een boodschap te communiceren met de doelgroep. Het hoeft niet alleen bij een bedrijfsnaam of slogan te blijven. Denk bijvoorbeeld aan een wedstrijd, extra uitleg of als aanvulling op de rest van de marketing mix.
Laat Relatiegeschenk4you uw blikjes met energiedrank bedrukken, daar krijgen wij energie van.