• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

Selecteer een filter

Autospiegelhangers

Bezig met laden...

Inclusief full colour opdruk en instelkosten | aantrekkelijke staffelprijzen

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€0,86

Inclusief full colour opdruk en instelkosten | aantrekkelijke staffelprijzen

Bestellen vanaf: 250 stuks

Levertijd: 10 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief full colour bedrukking vanaf:

€1,44

Autospiegelhanger met logo

Een product dat in het oog springt, dat zijn autospiegelhangers zeker.
En daarom een ultiem promotie artikel. Bedruk een autospiegelhanger met uw logo en of tekst en deze zal opvallen bij degene die in de auto zit. Relatiegeschenk4you heeft ze in diverse varianten. Voorzien van lekkere pepermuntjes of zelfs met een Car charger. Wij kunnen de autospiegelhangers tot in full colour bedrukken waardoor je het gehele product ten volle gebruikt. Autospiegelhangers, een relatiegeschenk waar je niet omheen kunt kijken! Bestel vandaag nog uw autospiegelhangers bij Relatiegeschenk4you!

Een auto spiegel hanger kun je makkelijk aan de spiegel van de auto hangen. Door de vorm van de hanger blijft deze goed aan de spiegel hangen. Een zeer leuk relatiegeschenk voor bijvoorbeeld autodealers en iedereen die autogerelateerde producten verkoopt. Maar ook andere bedrijven en organisatie maken graag gebruik van de autospiegelhanger. Denk bijvoorbeeld aan de overheid die de afsluiting van een weg bekend wil maken of een bedrijf die in de file auto hangers uitdeelt aan wachtende automobilisten. De doelgroep automobilisten is een grote doelgroep en autospiegelhangers kunnen daar goed op inspelen.

Met een autospiegelhanger kun je extra aandacht geven aan je merk, product of dienst. Door het grote te bedrukken oppervlak is er voldoende ruimte om je boodschap over te brengen. Het is zelfs mogelijk om alles in full colour te bedrukken. Zo komen foto's en logo's heel erg mooi over. Vraag de medewerkers van Relatiegeschenk4you naar de verschillende mogelijkheden, zij weten alles van autospiegelhangers en informeren u graag.