• Makkelijk, snel en goedkoop!

  • Scherpe all-in tarieven

  • Gratis digitale drukproef

  • Snelle levering

  • Eerlijk advies

  • Uitstekende service

Alle categoriën

Selecteer een filter

Bekers karton

Bezig met laden...

Inclusief bedrukken in 1 kleur en instelkosten | aantrekkelijke staffelprijzen

Bestellen vanaf: 10000 stuks

Levertijd: 15 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,07

Inclusief bedrukken in 1 kleur en instelkosten | aantrekkelijke staffelprijzen

Bestellen vanaf: 10000 stuks

Levertijd: 15 werkdgn eerder in overleg

Per stuk inclusief bedrukking vanaf:

€0,13

Kartonnen bekers bedrukken

In de kiosk, bij de coffee corner, bij het koffieautomaat of tijdens een evenement. Overal worden kartonnen bekers ingezet voor het serveren van koffie en thee. Omdat het karton wat dikker is blijft de koffie of thee lang op temperatuur maar kun je de beker toch vasthouden. Wilt u de koffie of thee meenemen? Dat is ook geen probleem wij hebben ook kartonnen bekers met een deksel erbij, zodat de drank makkelijk mee te nemen is.

Wij leveren deze kartonnen bekers in diverse varianten en maten.
Het bedrukken van de bekers met uw logo doen we graag voor u.
Onze prijzen zijn inclusief bedrukken van uw logo in één kleur.
De kartonnen bekers kunnen tot 4 kleuren worden bedrukt, vraag naar onze scherpe tarieven. 

De kartonnen bekers zijn in Amerika heel gewoon, daar zie je iedereen op straat lopen met een kartonnen beker met koffie, thee of andere drank. In Nederland drinken we vaak liever een kopje koffie of thee binnenshuis. Maar de trend uit Amerika waait wel over. Steeds meer koffie en thee tentjes openen hun deuren en wij maken daar dankbaar gebruik van. Wanneer je een lange reis voor de boeg hebt in de auto of trein dan is het wel lekker om een verse warme koffie mee te nemen. Maar ook op het werk bij de koffieautomaten wordt steeds vaker voor een kartonnen beker gekozen. Dit materiaal is natuurlijk milieuvriendelijker dan plastic.

Op het terrein van een festival zie je vooral kartonnen bekers voor warme dranken en dat is wel zo praktisch en veilig. Met of zonder deksel. Want een groot voordeel van de kartonnen bekers is dat er een deksel opgezet kan worden. Zo krijg je geen warme drank op je handen of kleding als je loopt en je kunt het makkelijker drinken omdat er een drinktuit aan zit. Overweegt u om kartonnen bekers voor uw evenement of bedrijf in te zetten? Ons advies team zal u graag informeren wat er mogelijk is op het gebied van bedrukking en levering.