Gelaatsbescherming PET en extra weerstand gelamineerd karton met matte afwerking -250g / m2-. Eenvoudig te ontsmetten na elk gebruik, met verstelbare klittenband hoofdband en beschermende vulling voor een comfortabele pasvorm op het voorhoofd. Een breed gezichtsveld, terwijl isoleren tegen spatten en deeltjes in bijzonder gevoelige gebieden, zoals de ogen, neus en mond.

Speciaal ontworpen voor bescherming tegen COVID-19, getest door EU Notified Body.
Ideaal als extra hygiënische bescherming barrière voor sociale afstand en / of het gebruik van maskers.
Vervaardigd met materialen die geschikt zijn voor huidcontact met afwerking bedoeld voor langdurig gebruik, zonder ongemak of irritatie.

PET/ Gelamineerd Karton 250 g/ m2

">
 
 

Omschrijving

Info

Sample bestellen

Een onbedrukte sample ontvangen? Dat is natuurlijk mogelijk!

Hieronder vindt u een doorlink om een (onbedrukte) sample te bestellen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Bestelt u binnen 2 weken dit artikel dan krijgt u de samplekosten gecrediteerd.

Levering en betaling

Na ontvangst van uw opdracht ontvangen wij graag uw logo of tekst in vectoren bestand (EPS of AI). Indien u deze niet beschikbaar heeft is een goede jpg vaak ook voldoende en zetten wij deze voor u om in een EPS bestand. Na ontvangst van uw logo maken wij binnen 2 werkdagen een digitale drukproef van uw logo op een afbeelding van het artikel. Deze drukproef mailen wij naar u ter akkoord. Na uw akkoord gaat het drukproces in werking. Wanneer de artikelen klaar zijn worden ze naar u verstuurd en krijgt u van ons een bericht wanneer ze worden afgeleverd. 

Betaling: u kunt via onze webshop betalen via meerdere betalingsmethoden zoals Ideal, creditcard en Sofort. 
Wij leveren echter ook op rekening. Wij factureren na levering indien u een bestaande relatie bent of voldoet aan de check van de Kamer van Koophandel en geen 06 nummers, hotmail, gmail of dergelijke gebruikt. 
Wij factureren vooraf indien u een nieuwe relatie bent of eerder een slechte betaler bleek. 
U ontvangt altijd een factuur per email, die kunt u printen en per bank overmaken. 
Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen per telefoon: 0546-433120 of via de mail: info@relatiegeschenk4you.nl